تالار گفتمان دانشنامه دین اسلام
طرز تهیه اسکمو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان دانشنامه دین اسلام (https://shargh.us/forum)
+-- انجمن: پزشكي (https://shargh.us/forum/forumdisplay.php?fid=268)
+--- انجمن: پزشکی (https://shargh.us/forum/forumdisplay.php?fid=304)
+---- انجمن: آشپزی (https://shargh.us/forum/forumdisplay.php?fid=308)
+---- موضوع: طرز تهیه اسکمو (/showthread.php?tid=15326)



طرز تهیه اسکمو - shia - 08-08-2018

زمان تهیه : ۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

 

مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :
 آلبالو خشک      ۱ لیوان
 زغال اخته خشک      ۱ لیوان
آلوچه خشک      ۱ و ۱/۴ لیوان
 نمک و گلپر     به مقدار لازم

 

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.