طرز تهیه اسکمو - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان دانشنامه دین اسلام (https://shargh.us/forum) +-- انجمن: پزشكي (https://shargh.us/forum/forumdisplay.php?fid=268) +--- انجمن: پزشکی (https://shargh.us/forum/forumdisplay.php?fid=304) +---- انجمن: آشپزی (https://shargh.us/forum/forumdisplay.php?fid=308) +---- موضوع: طرز تهیه اسکمو (/showthread.php?tid=15326) |
طرز تهیه اسکمو - shia - 08-08-2018 زمان تهیه : ۲۰ دقیقه زمان پخت : ۲۰ دقیقه مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) : آلبالو خشک ۱ لیوان زغال اخته خشک ۱ لیوان آلوچه خشک ۱ و ۱/۴ لیوان نمک و گلپر به مقدار لازم طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) : همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید. |